Termeni si conditii

Caricaturidigitale.ro este un website detinut si operat de catre Nedelcu Catalin.

 

Politica de confidentialitate

Caricaturidigitale.ro va respecta intimitatea si se angajeaza sa o protejeze. Intelegem nevoia voastra de protejare si gestionare a informatiilor cu caracter personal, precum numele, adresa, email-ul sau numarul de telefon. Aceste informatii va vor fi cerute doar cu scopul de a onora comenzile pe care le plasati pe Caricaturidigitale.ro si nu vor fi folosite in alte scopuri. Ne angajam sa protejam toate informatiile cu caracter personal ale clientilor nostri, nu vom face niciodata publice aceste informatii si nici nu le vom distribui catre alte persoane/organizatii fara acordul, in prealabil, al respectivelor persoane.

Proprietate intelectuala

Toate caricaturile comandate pe site-ul Caricaturidigitale.ro pot fi folosite in mod gratuit de catre client dupa finalizarea comenzii. Caricaturidigitale.ro isi rezerva dreptul de a folosi orice caricatura sau imagine furnizata de catre client pentru material de marketing, postare pe website sau retele sociale fara a solicita acordul clientului.

Contract

Intre Caricaturidigitale.ro, reprezentat prin Nedelcu Catalin-denumit in continuare Prestator si client-denumit in continuare Beneficiar, decurg urmatorii termeni:

  1. Comanda. Prestatorul considera o comanda inregistrata sau comanda ferma dupa ce va primi toate informatiile solicitate in scris, necesare pentru inregistrarea comenzii si dupa achitarea avansului solicitat. Comenzile se pot plasa direct pe site-ul Caricaturidigitale.ro, in pagina Comanda sau pe email la caricaturidigitale@gmail.com
  2. Datele comenzii. Beneficiarul are obligatia de a trimite poze cat mai clare cu persoanele carora le vom realiza caricatura. Prestatorul isi rezerva dreptul de a refuza inregistrarea unei comenzi daca pozele trimise nu ating standardele de calitate. Beneficiarul are obligatia de a trimite toate datele pentru inregistrarea unei comenzi asa cum ii sunt solicitate de catre Prestator.
  3. Realizarea si termenul de realizare. Prestatorul va face eforturi pentru a onora fiecare comanda in termenul limita agreat impreuna cu Beneficiarul, dar nu va fi raspunzator pentru orice intarziere in realizarea caricaturii, datorata exclusiv Beneficiarului.
  4. Caracteristicile comenzii. Caricaturile clasice vor fi realizate pe hartie spaciala de desen folosind tehnica artistica preferata de catre artist (creion color, carbune, pasteluri sau grafit). Caricaturile digitale vor fi realizate pe tableta grafica.
  5. Finalizarea comenzii. Dupa finalizarea comenzii, Prestatorul va trimite Beneficiarului o imagine cu caricatura realizata. Beneficiarul se poate asigura de calitatea lucrarii realizate si de respectarea cerintelor. Beneficiarul are dreptul de a solicita retusarea sau modificarea caricaturii, in limita a doua retusuri gratuite.
  6. Livrarea si plata. Termenul de livrare standard pe teritoriul Romaniei, prin curierat rapid este de 1-2 zile lucratoare. Prestatorul nu isi asuma raspunderea pentru intarzierile survenite in livrarea comenzilor, datorate serviciilor de curierat. Prestatorul livreaza comenzile prin Fan Curier.
  7. Ambalare. Caricaturile se trimit ambalate in cutie de carton si folie protectoare cu bule, pentru a evita deteriorarea coletului.

 

Politica de cookie

Cookie-urile sunt necesare pentru buna functionare a site-ului Caricaturidigitale.ro. Prin navigarea pe site-ul Caricaturidigitale.ro va exprimati acordul pentru folosirea lor. Ne rezervam dreptul de a face modificari la site-ul nostru in orice moment si fara o notificare in prealabil.